Sağlık-Der Konya Şube Başkanı Mustafa Şimşek, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Özel Kalemi olarak atanan Sağlık-Der Genel Sekreteri Ahmet Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sağlık-Der Genel Başkanı Uzm Dr Kasım Sezen ile dernek faaliyetleri konusunda istişareler de bulunmak üzere Ankara’ya giden Şube Başkanı Mustafa Şimşek, istişare öncesinde Sağlık Bakanlığı idari birimlerine yeni atanan, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr Kamil Türkmen, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kaya ve Özel Kalem Müdürü Ahmet Tepe, Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcısı Zeki Korkuata ve Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcısı Dr Mehmet Tahiroğlu’nu ziyaret etmek istedi.
Ziyaret programı kapsamında, Dr Kamil Türkmen’in Mersin’de görevde olması nedeniyle, Dr Mehmet Tahiroğlu’na ise vakit darlığı nedeniyle ziyareti gerçekleştiremedi.
Yoğun gündemleri dolayısı ile Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kaya ve Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcısı Zeki Korkuata’ya ayaküstü hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başkan Şimşek, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Kalemi olarak atanan Sağlık-Der Genel Sekreteri Ahmet Tepe'ye hem hayırlı olsun dedi, aynı zaman da güncel konuları genişçe değerlendirme imkânı buldu.
Sağlık Bakanlığı İdari Birimlerinde idari göreve başlayan tüm arkadaşlarımıza Sağlık-Der Konya Şubesi olarak yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz.